Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet!

 

 

tre mil

 

lika långt som till andra sidan jorden
och tillbaka

 

aldrig mer
ska jag leva utan bruset
utan doften och
utan luften som seglar över

 

aldrig mer
ska jag leva längre bort än

 

 

tre meter.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2017-02-18 20:35



Bookmark and Share


  Sidenvind
Du ger ord till mina egna känslor om havet. Aldrig mer bo i inlandet. Avskyr avsaknaden av den salta luften!

Intensivt och bra skrivet om havet.
2017-04-16

    Shush
frigörande. som ett stilla vrål från en klippa.

mycket bra!
2017-02-19

  Per Rydberg
Känslovarm text. Jag njuter av naturbeskrivnngen och det nära förhållandet till vår miljö!
2017-02-18

  Annie b'larsson VIP
Det underbara havet. Dina vackra rader får mig börja längta.. Tänk om jag skulle våga
ta steget
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP