Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN AV LÄNGTAN

sakta smyger sig nu en tid

av längtan inpå oss

kastar längre skuggor som

snart kommer att nå oss

långsamt når vi tiden då

vi blickar tillbaka

medan ljuset ännu dröjer

kvar vill jag vaka

skriva om den tillförsikt

och om den frid som Du ger mig

hur Du hjälper mig och

ger mig kraft när jag ber Dig

i Din ljuva närvaro

finns vilan och trösten

såväl under sommaren

som när vi når hösten

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2016-07-22 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP