Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERFLÖDETS GUD

ännu en dag som Du har gjort

Du är El Shaddai

slår på stort

en dag i Dina gårdar är

bättre än tusen i det där

folk kallar lycka, sus & dus

som bara är ett flyktigt rus

 

 

Du är El Shaddai

mer än nog

mer än en danssalong, en krog

Du ger mig liv i överflöd

Du är min borg

mitt säkra stöd

ett överflöd av rikedom

där tiggarmuggen gapat tom

ännu en dag

så underbar

sänd från en Gud

som inte spar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 762 gånger
Publicerad 2016-07-22 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP