Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALOMOS ORDSPRÅK

"fantomen är hård mot de hårda"

ett gammalt djungelordspråk

själv får jag språket mitt vårda

så det inte slutar med bråk

det sägs man får svar som man ropar

och hannibal sa "quid pro quo"

man faller i självgrävda gropar

och bäckarna små blir en å

 

 

de ordspråk kung salomo samlat

som Herren valt ut för vår skull

är i och för sig väldigt gamla

men lyser som pärlan i mull

de lyser så klart mot det svarta

en fötternas lykta de är

dess glans kan ej någonsin mattas

fast tiden är trulig och tvär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/7 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2016-07-22 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP