Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANSTIFTAN OCH STÄMPLING ( Auctor intellectualis)

Anstiftan och stämpling till brott  !  vad innebär det Leif GW ?

Leif GW : En variant är denna  att  sprida  osanna rykten om
någon i avsikt att person ifråga skall komma till skada på ett
eller annat sätt,en annan är att helt sonika leja en torped och
hyra falska vittnen,vilket i slutänden leder till att det verkliga 
vittnet (offret) måste röjas ur vägen, för att inte själva grund-
orsaken till dramat skall  komma  till  rikskriminalens känne-
dom, en  klassiker  mao,  som  praktiserades  frekvent  under
1600-talets häxprocesser och lika gångbar i modern tid bland 
korrupta handläggare, med  skillnad att ingen bränner häxor
längre,och för min del nöjer jag mig med att i teoretiska  orda-
lag begå mina brott i de deckare jag skriver,vilket tackvänligt
inte är olagligt såtillvida att det inte utgör en brottsplan med
teoretiskt  detaljerade  strategier  vilka  kan  leda  till  brott  i
praktiken.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-22 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP