Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKLARA - SUDDIGA - BASUNER, FÖRKUNNARE!

Svensk kristenhet, med sina ledare i täten,
är i många fall "fiffiga" när det gäller att
slippa bli förföljda för Ordets skull. De
säger "Ja-till livet" i stället för "Du
skall inte dräpa".

Om Johannes döparen sagt "Ja-till
äktenskapet" i stället för "Nej-till
äktenskapsbrott" hade han säker fått
behålla huvudet. Men Gud säger
inte "Ja-till livet" utan Han
säger "Nej-till barnamord" och inte
heller "Ja-till äktenskapet"
utan "Nej-till äktenskapsbrott".

Gud är inte "suddig" - oklar - och det är
inte Hans tjänare heller! De säger vad Gud
säger. Och "Om basunen är oklar, vem gör
sig då redo till strid?" så står det i Guds Ord.

Och om det är någonting som Sverige har,
så är det "oklara" förkunnare, basuner!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 106 gånger
Publicerad 2016-07-23 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld