Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GENERATIONSFRÅGA

man får alltid lida

men man byter sida

jag ska alltid strida

men jag bytte sida

 

 

visdom kommer

med åren

vinden sopar bort

spåren

tiden har inte

stannat

nu är läget

ett annat

 

 

gänget springer

på taket

och jag iakttar

vaket

det är klart

jag fördömer

sitter inte

och drömmer

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/7 2016

 

https://www.poeter.se/media/img/user/texts/1081172.jpg

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-07-23 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP