Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTA BOKEN

När  så  slutligen  den " svarta boken "  är  full-
tecknad,   med   namngivna   myndighetsmiss-
brukare  vilka  i samarbete  med  plutokratiskt
korrupta  handslag  med  korsade  fingrar  i en
tyst diplomati  bakom lyckta  dörrar, däri  upp-
gifterna är  så  graverande  sannolika i sin  log-
iska verifiering  att de komma att underkastas
den  rigorösaste  utredning, när  den  kommer
till kännedom i europadomstolen,human right
watch,civil right defender,amnesty,agency aga-
inst childabuse mfl, kommer  Sverige skakas i
sina grundvalar.
Någon  speccifikt   enskild  ansvarig  författare
kommer  inte  anges,  snarare  är  det samhälls-
medborgarna själva som står bakom den.

-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-23 17:57



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
jA ! det är ju det här med att de har ett skyddsnät kallat : "Politisk immunitet"
2016-07-23

  gunnnar nylund VIP
Ja huga, huga! Det skramlar av skelett
i garderoberna. De skyldiga har oftast
planerat en genomtänkt reträtt, om de
skulle avslöjas.
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP