Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du bli när du blir stor?

Jag ska bli stor,
STÖRRE

nej
förresten
inte alls
ändå.

tjockis?

måste tänka
lite



Fri.

Det vill jag bli.
\"Fri som en fågel\"

Kommer frihet
med
myndighet?

Då får man
inte ens
köpa ut på systemet.
(men däremot rösta)

Ålder spelar ingen roll.
men med bojan av stress stannar jag på marken

fast
egentligen


vill jag flyga




Övriga genrer av MaFilda
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-09 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda