Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet vaknar

Ibland, när ljuset släcks och livet vaknar,
Ställer jag mig på randen av mig själv
Och hoppar




Fri vers av MaFilda
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-23 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda