Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tågvisdom


Visdomsord från rälsen IV

De enda gångerna jag känner hopplöshet är när jag ser det eviga.
De enda gångerna jag ser det eviga är när jag ser begränsningar.
De enda gångerna hoppfullhet infinner sig är när jag accepterar båda som oförändeliga ting.




Fri vers av MaFilda
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda