Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIGGADE VÄRLDAR OCH FÖRHANDSTIPPADE UTGÅNGAR

Alltmer utbreder sig de  märkta  spelkorten,
i finansvärldens plutokratiska  envälde, där
världen  formas och människorna  program-
meras till lydslavar.

Tankeprojiceringen påbörjas  redan  på dag-
is med osynlig stämpel vid födseln,däri dess
beräknande värde består i dess  potential av
förmågan producera och konsumera

Individer som inte ingår i någon flock, sätts
under bevakning, för  de beräknas som  obe-
räkneliga.

Hitler och Lenin ler i sina gravar.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-24 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP