Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR ALLT BLÅST ÖVER

när allting blåst över

kommer lugnet igen

för en del är det tomhet

men för mig lättnaden

när allting har tystnat

städas gator och torg

det gläder mitt hjärta

men ni vadar i sorg

 

 

allt ska återgå stilla

som en biopublik

som när stängningsdags pålysts

i en ICA-butik

demontera kulisser

ta er värld och försvinn

stan ni kallar för er är

märkligt nog också min

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-07-24 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP