Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOTTENHAVSBRISEN

här är det fri passage

för bottenhavsbrisen

här sitter gamle larz

i jublet och krisen

här nedtecknar han ord

så mätt och belåten

och ber om bättre jord

och undan med bråten

spräng stengrunden till stoft

bränn tistlar och törnen

kom städa på mitt loft

blås soprent i hörnen

det finns ett högre liv

för längtande kämpar

som törs ta nya kliv

från allt det som dämpar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-07-24 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP