Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WHITESNAKE

när sista tonen klingat ut

och rönnbärsklasar lyser

då vet vi att det snart är slut

och ängens blommor fryser

den blir ett dödens fält igen

när flyttfåglarna dragit

"men dit", så tänker du, min vän

"dit är det väl en bra bit?"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  24/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-07-24 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP