Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hallå! ”Näckrosblad” - Anna Wiik & Eva Jonsby är det ni som försöker ta över mitt konto på poeter.se?


Anna Wiik& Eva Jonsby är ni som försöker ta över poet konto?

Det har börjat idag anmäla pågår, Pro.tv.ro internationell jag har problem,

 

Jag har rapporterad till redaktionen poeter.se, sist för 36 timmar men ingen från redaktion Daniel eller Frederik har hört av sig. Företaget poeter.se är obemannat och styrd av andra tidzoner.

Ska man vara orolig dubbel så mycket?

 

*jag kommer in mitt konto men bara efter mina IT färdigheter men i princip jag har blivit av med konto av dessa damer jag länkar

Det är skamligt förstöra för mig!

 https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1901493

 

 

Internet Explorer kan inte visa denna feed

 

Denna feed innehåller kodfel.

 

Gå tillbaka till föregående sida.

 

Mer information

Blanksteg är inte tillåtet på den här platsen.  Rad: 112 Tecken: 36

   

Näckrosblad - Anna Wiik & Eva Jonsby

 

Kl. 17:55,

Denna feed innehåller kodfel…

Version skapad då användaren se…

10:52 den 24, 2016

     Gå tillbaka till föregående sida.

 

     Mer information

 

Blanksteg är inte tillåtet på den här platsen.

Rad: 112 Tecken: 36

 

  "Näckrosblad" - Anna Wiik & Eva Jonsby




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-24 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP