Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så upplever jag nuvarande situation i Sverige. ”Såld och skyldig”


I landet såld och skyldig rasism i Sverige och lagd mördare

I landet såld och skyldig rasism i Sverige och lagd mördare är inte samma sak.

 

Någon frågade mig absolut icke känd person, om jag har fiender som skulle: mobbas, våldtas, eller ännu värre, för en slant. D.v.s. säga vi har yrkeskriminella i vårt samhälle. ”Lönemördare ”som i Chicago år 1960.

  • Nej snälla du, svarade jag.
  • Jag tar inte på mitt samvete sådana synder! tackar gud för dagens bröd, medan jag gav honom kanske min lunch pengar.

 

  • Alltså medan svenska medborgare problem är stor mytoman syndrom dilemma, orsakad av övermedicinering för att uppföra sig kriminell, vi vet förmåner-muta till medicin företag eller vi köper ett land med hela sin befolkning. Precis som man säljer ett hus med betjänten och möbler på köpet.

Annars ett snäll och blygt folk som lämnar sina sista besparingar för världens allra fattigaste på festival timme galainsamling. d.v.s. önskar renas i själen på en galafestival där mysig kväll inför tv överväldigar mänsklig vänlighet.

Osv. jag gjorde en liten research på dagtid, de känner sig inte svenskar bara om uppförs vidrig, i själva verket sabotera samhällets perspektiver i god anda, för att kom ihåg inte ens en terrorist kadett tillämpar sina läror om det fins inte bra förutsättningar för det, dessa unga människor tillbacka återvänd i hemlandet, många får chans tar en slips och en kostyms kavaj på sig efter har mönstrads i öknen av Isis blir inte rasister eller teroister. Man säger att om man vill ha ett jobb måste åka utomlands för att få jobb i hemlandet Sverige. Arbetsförmedlingen fins på gatan inte i pompösa fastigheter…

Tvärtom ISIs resenärer blir änglar för samhällets bästa! det är de som gör hela säkerhetsjobben, poliser & politiker, bara plockar spilor på samhället boten som sågar grenen under sig själva.

i mina bardomstider poliser var någonting man skrattar åt och gör narr av så töntiga de var, Inte att vara rädd för. Och det svårt att ändra åsikt, om någon av dem läser vet vad menar jag.

Radio, internet, alt tekniken är bra men för friska disciplinerade människor, lyxsökare är pest i alla område om tillåtis öppna sitt bedrägeris paraplyer, då girigheten kväver logiken i landet såld och skyldig;




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-26 10:09



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sverige är en legaliserat neutral hora under demokratins flagg.

Sälja vapen till krigförande länder samtidigt som man tar in flyktingar från just dessa länder.


2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP