Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEL: "DET SPELADES BÄTTRE BOLL PÅ GUNNAR NORDAHLS TID", TORSSON


PUNKTERAD PUNK?

det spelades sällan ska

i lilla SKA

man lirade sällan yes

i lilla KPS

men jag körde GBH

i gamla VPK

och diggade bizex-b

i gamla SKP

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-07-26 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP