Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDO FÖR AUGUSTI?

så är jag redo för augusti?

jag svarar både nej och ja

vem är väl redo för augusti?

är det en månad man vill ha?

redan är äppelblommor äpplen

och skymning tidigarelagd

på söndag är det sista juli

ännu en fas tillryggalagd

 

 

snart kommer sensommarens dofter

som ger en försmak av det där

vi alla vet måste komma

färger och mörker - allt det där

när plommonträden lyser lila

och papperslyktor gult och rött

när fågelsträcken drar mot söder

när varje geting kryper slött

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-07-26 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert bildrikt och rimmat. Tiden går så fort dock!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP