Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Jämtland

Ge mig en tanke
Ge mig en känsla
Surra mig upp!
Låt mig förstå
Låt mig valsa
På en scen i gulnad skymning
Darrande och brusig
Fjällen, himlen och skogen är min pendang




Fri vers av Anna Lovisa Bengtsson
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-27 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Lovisa Bengtsson