Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när 5 års vänskap bara leder till grymma svek o livslånga ärr


neverlast


Jag skulle dedikerat en dikt till dig… sa du förr.
Fylla ett tomt papper med levande ord.

Så mycket cirkulerar inom mig
Känslor som jag förr visste vart jag hade
har nu upptäckt nya områden att märka sina revir.

Allt inom mig är ett enda stort kaos.
Drömmar och dåtid blandas ihop
och jag kan inte längre skilja dem åt.
Var allt bara en dröm, en saga.
en saga utan lyckligt slut
Eller är detta resultatet av något
du och jag byggde upp
under en längre tid?
Något som vi färgade grått

Säkerhetslinan,
ett spindelnät.
Inte avsett för våran kraft.
Vi som trodde vi hoppade med självaste
Livet hårt fastknutet kring midjan.

Det gjorde ondare än jag trodde
att nå avgrunden.
att komma ända hit.
Jag föll så våldsamt.

När jag mitt hjärta blödde
gnuggade du dina skavsår på knäna
tittade på mig och sa
Ska vi göra det igen?




Fri vers av Terese
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-05-09 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terese
Terese