Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I've had it up to here" (No Doubt)


UPP TILL HIT

jag är trött på gävlebor

men mest av allt på mig

visst kan jag väl sitta ned

och samtala med dig

men de där som kretsar runt

som gamar kring ett as

vill jag inte bjuda på

kalas eller extas

 

 

jag är trött på folk som vill

hålla sig i närheten

för att avlyssna och se

för att stressa mig igen

trött på dig som blir nervös

när jag dyker upp nånstans

trött på dig som aldrig ger

kreativitet en chans

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-07-27 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra ordat och rimmen är fina!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP