Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh,vad du är fin Lotta på Liseberg

Åh,vad du är fin Lotta på Liseberg


Åh,vad du är fin Lotta på Liseberg
när du visar dina vackra ben
Du ger så mycket kärlek i varje program
Vi sjunger med i vardagsrummet så där lite grann



Åh,vad du är fin Lotta på Liseberg
när du visar dina vackra ben
Du ger så mycket glädjei varje program
Vi sjunger med i vardagsrummet så där lite grann

Åh,tänk,åh,tänk,åh tänk
så många du faktiskt gläder
ute på landsbygden och i städer


Åh,vad du är fin Lotta på Liseberg
när du visar dina vackra ben
Du ger så mycket kärlek i varje program
Vi sjunger med i vardagsrummet så där lite grann

Lotta på Liseberg
Lotta på Liseberg
För dig vill vi inte vara,vara utan
du ger så mycket kärlek i TV-rutan

28-7-2016
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-28 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj