Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och innan ni börjar skriva till red. och GNÄLLA, så ska ni veta att detta INTE handlar om poeter.se utan om den fascistoida staden Gävle.


SKRÄMSELTAKTIK

man försöker skrämma mig till tystnad

man har tagit till en ny taktik

men som vanligt kan man inte lyckas

med sin primitiva politik

klumpiga neanderthalfigurer

litar blint på knytnävarnas språk

jag ser skuggor, äckliga konturer

från historiens värsta tidsepok

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/7 2016

https://www.youtube.com/watch?v=Nv88ASiLmgk

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-07-28 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fega människor som inte tål andras frihet att ha egna åsikter. Sen kan man prata om demokrati!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP