Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT BETJÄNA RÄTTSKRIVNINGEN

Att  skriva  så  att  varje  ord och mening  blir
till en sprängdeg som  knådats  till briserings-
gränsen i slutmeningen, och helst förorsakar
att författaren blir mördad eller inspärrad på
psyket, det  är att verkligen nå  fram  med sin
text, om  än priset blev högt, men det kanske
det var värt,för att betjäna rättskrivningen.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-28 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP