Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till och med ett familjehem var ordnat...


Någon släckte deras ljus


nyss var de här

jämte mig

gryende liv

jag en skapare

deras små bröstkorgar

höjde sig 

jag kunde följa

varje rörelse

som en pulserande våg

ända in i mig

och igenom

hur de syresatte min verklighet

deras viskningar och rop

medan de sov

hur jag försäkrade

inget ska hända er

och hur de ändå

gled ur mina händer

slocknade som om någon

blåste ut deras ljus

var det jag?









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-29 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Hur de syresatte min verklighet"

Gillade jag.

Sorgligt innehåll dock.
2016-07-30

  Marita Ohlquist VIP
En stark text som berör mitt modershjärta!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP