Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOTTENHAVET

"det här är bottenhavet"

ska jag säga med en gest

"och detta är den sommar

som är liv och sol och fest"

sen vandrar vi längs stranden

i augustiskymningen

återknyter vänskapsbanden

bottenhavet lever än!

 

 

sjung en sång om gamla nordsjön

eller en om berings hav

men min egen referensram

är vad bottenhavet gav

vi som skådat dessa stränder

står som martallarna här

i det skönaste av länder

på den kust som vi har kär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 869 gånger
Publicerad 2016-07-29 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig bild och texten därtill!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP