Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SITTER PÅ ETT TORG

morgonsvalka i juliskugga

och thailändsk festival

tecknen visar, det drar ihop sig

till en global final

kråkan söker och kråkan finner

en matbit här och där

svalkad, men med en eld som brinner

jag sitter solitär

 

 

när cirkusvagnarna rullat bortåt

mot nya, djärva mål

jag jobbar på med en ganska kort låt

en fiende, som pål

så porla tappert, du ystra källa

i Jesu Kristi namn

vi sjunger när vi hör bomber smälla

nu är vi snart i hamn

 

 LARZ GUSTAFSSON

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2016-07-30 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP