Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


GÅVAN

jag har fått en gåva

den dyraste som finns

den är värd mer än allt annat

vunnit högsta vinsten

den högsta vinst som vinns

jag, som svurit och förbannat

har nu fått Guds Ord

en lovsång i min mun

den bär glada bud till alla

runtom på vår jord

drick ur denna brunn

du, som Herren valt att kalla!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/7 2016

 

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=/img/1450871962-ta-emot-gavan-jesus.jpg

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-07-30 13:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...den bästa gåvan...
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP