Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄGGER UT TEXTEN

om du lägger ut texten

i en stad som den här

blir det stor sensation

då undrar folk vem du är

om du tror att du är

förmer än stadsborna här

om du lägger ut texten

blir du impopulär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  30/7 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-07-30 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP