Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



LIVET I SIN KONTINUITET


livet i sin kontinuitet
i fantastiskt skön storslagenhet
mänsklighet i sin förslagenhet
och som bäst i solidaritet
livet - ett mirakeläventyr
varje gryning är ett hopp som gryr
livet i sin kontinuitet
ett mysterium för en poet


medge det är skönt
okej! javisst!
medge det är ytterst
sällan trist
erkänn att det finns
ett litet hopp
piggar upp som kaffet
i din kopp
livet i sin kontinuitet
färg och form
för varje sann estet
medge att du skrattade
i smyg
erkänn! kom igen!
var inte blyg!


LARZ GUSTAFSSON 30/7 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2016-07-30 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP