Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD NATT MARIE

GOD NATT MARIE

Du är mitt allt du är min skatt
Sov lilla vän god natt Marie
Du är som en stjärna på himmelens rand
Sov nu sött God Natt Marie

Tänk att få vara så vacker
jag älskar dig så mitt lilla barn
Du är det bästa som har hänt mig
Jag älskar dig så God Natt marie



Du är mitt allt du är min skatt
Sov lilla vän God Natt Marie
Du är som en stjärna på himmelens rand
Sov nu sött God Natt Marie

Solo



Tänk att få vara så vacker
jag älskar dig så mitt lilla barn
Du är det bästa som har hänt mig
Jag älskar dig så God Natt Marie


Du är mitt allt du är min skatt
Sov lilla vän god natt Marie
Du är som en stjärna på himmelens rand
Sov nu sött God Natt Marie

Sov nu sött...

30-7-2016




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-30 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj