Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JÄRNRIDÅ

jag har en egen järnridå
jag bygger på den då och då
ni sänder era bästa män
men ingen kan forcera den
min mur är stark och den finns till
så länge som min vilja vill

det ringer
du får inget svar
det är ett värn
som jag har kvar
och dörrklockan
är ur funktion
en individs revolution

LARZ GUSTAFSSON 31/7 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-07-31 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi måste få ha en fredad plats! Fint!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP