Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT TA FARVÄL AV JULIA

att ta farväl av julia
känns alltid lika trist
hon är den tjusigt ljuvliga
och har mer än något visst
att ta farväl av julia
denna sista julidag
är inget jag sett fram emot
en beundrare är jag

LARZ GUSTAFSSON  31/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2016-07-31 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker hyllning till Julia!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP