Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT DITT HJÄRTA FLYGA SOM EN ALBATROSS

LÅT DITT HJÄRTA FLYGA SOM EN ALBATROSS

Håll ljusen brinnande, låt tron få grepp om vår värld
Låt din själ få åka på ditt hjärtats pilgrimsfärd
Vi får aldrig låta hoppet lämna oss, utan kämpa på
Det gäller att på något sätt försöka klamra sig fast i ett halmstrå

Vad som väntar bakom kröken vet ingen av oss
Men ändå borde vi flyga ut över havet som en albatross
Känna luften under vingarna och riktigt ge sig hän
Att sprida kärleken som vattnet i en vacker fontän

Låt ditt hjärta flyga flyga som en Albatross
Låt den flyga över vatten låt den komma till oss
Låt ditt hjärta flyga flyga som en Albatross
För kärlekens vingar är det bästa förstås

Vi får en chans ibland till och med två, tag vara på livet
Man får vara glad över det man har, tar inget för givet
Gläds åt dina vänner och att du få vara riktigt frisk
Jorden är ett under och hon är härligt förförisk

Låt ditt hjärta flyga...

SOLO

Låt ditt hjärta flyga...

31-7-2016
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-31 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken hoppfull och ljus text! Det här är mitt favoritstycke:
"Att sprida kärleken som vattnet i en vacker fontän

Låt ditt hjärta flyga flyga som en Albatross
Låt den flyga över vatten låt den komma till oss"

2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj