Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modell



Din värld kopplar samman
vår med höst

Du framkallar lustkänslor
med ditt vackra hår

Dina läppar ler
åt mina historiska rum

Du är min modell
för samtiden
En levande vision




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-05-10 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP