Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen text till "Oh Susanna".


Åh Johanna

Hade aldrig haft en flicka som var min att hålla av
Jag var rädd att jag skulle få vara ensam till min grav
Men jag träffade Johanna och vad hon var underbar
Och det bästa som har hänt mig var att vi två blev ett par
Åh Johanna, fäll ingen tår för mig
Ty du är min största lycka, aldrig ska jag svika dig

När du ser på mig så blir jag svag, så mäktig är din blick
Är det konstigt att jag föll för dig på ett enda litet kick?
Du är så skön att skåda, för din fägring finns ej ord
Du är den vackraste som nånsin vandrat på vår jord
Åh Johanna, fäll ingen tår för mig
Ty du är min största lycka, aldrig ska jag svika dig

Skulle aldrig göra dig nåt ont och aldrig dig bedra
Varför skulle jag väl göra det? Det är ju dig som jag vill ha
Jag ska aldrig gå ifrån dig, du ska inte vara rädd
Du ska aldrig nånsin tvingas ligga ensam på din bädd
Åh Johanna, fäll ingen tår för mig
Ty du är min största lycka, aldrig ska jag svika dig

Och om någonsin du skulle vilja ta en annan karl
ska du tänka mycket noga efter vad det är du har
Ty du vet ju att jag aldrig nånsin skulle såra dig
så jag bleve djupt bedrövad om du gjorde så mot mig
Åh Johanna, då grät jag nog för mig
Ty du är min största lycka, aldrig får du svika mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BDR
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-02 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BDR