Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag finge ge dig nånting

Jag vill ge dig nånting
om så blott en kyss på kinden
eller en kopp te
Men det får jag inte göra
Du kan inte få av mig och
jag kan inte ge

Men om det vore vi
Ja, om det vore du och jag
Då skulle du få se,
skulle du få se vad jag kan ge

Jag skulle skänka dig himmelen och hela våran jord
och aldrig låta friska rosor fattas på ditt bord

Lova guld och gröna skogar
Det är inte svårt att göra
Det kan var och en
Men när löftena ska hållas
kanske en och annan sviker
Inte jag, min vän

För om det vore vi
Ja, om det vore du och jag
då skulle du få se,
skulle du få se vad jag kan ge

Jag skulle skänka dig himmelen och hela våran jord
och aldrig låta friska rosor fattas på ditt bord

Jag vill bara ha dig hos mig
Mer än så begär jag inte
bara det är vi
Skulle mina gåvor tryta
har jag ändå nånting annat:
Jag kan ge min tid

Ja, om det vore vi
Ja, om det vore du och jag
Då skulle du få se
skulle du få se vad jag kan ge

Jag skulle skänka dig alla mina dagar på vår jord
och aldrig låta ensamheten bli dig alltför stor




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BDR
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BDR