Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR INTE VI VÄRDA EN FLAGGA VI SOM ÄR HETRO?

ÄR INTE VI VÄRDA EN EGEN FLAGGA
VI SOM ÄR HETRO?

SKULLE VÄL VARA VÄLDIGT
RÄTTVIST? ELLER?

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-02 17:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hetero... Retero ... Mitt namn eller alla som har mitt namn... På min flagga kan ditt namn stå eller mitt också ... Att visa varandra sympatier för vi själva inte valde vårt namn det var våra föräldrars mission att ge oss våra namn... Vi är dem vi är det handlar om medmänsklighet acceptans värme tolerans respekt för att vi är "lika olika" ...

Det har inte gått någon förbi vad jag vet att det handlar om att få vara människa, inte "bara" leva i rädsla, förtryck, gömd, hotad till livet för att man fått sitt namn av föräldrarna våra, att inte ha fått välja sitt liv...

Vi har alla rätt liksom alla betyder "alla" att vara människor ... men vissa förtrycker andra och när människor inte får tillåts bära sitt namn med stolthet utan stenas till döds, hängs, torteras, fängslas för det då visar vi sympatier och står upp för rättvisa....

Det har inte undgått någon...

2016-08-03

    jaybird
Är det retro att vara hetro?
Vad ska hen-tro?
2016-08-02

    ej medlem längre
inte så stort behov kanske
inte så många som blir nersparkade för att de råkar vara heterosexuella
:-)
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj