Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar är livets näring

Tappa inte bort dina drömmar
Då mister du en del av din identitet
Ty det som kan verka omöjligt idag
Kan vara det som imorgon får dig att sikta högre
Så dröm vidare om det du önskar
För drömmar kostar ingenting
Och utan drömmar har vi inget att leva för




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-03 23:06



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Alldeles rätt tänkt.

2016-08-04

  ULJO
Drömmen är människans hopp inför framtiden så det är viktigt att drömma. Bra skrivet och ett alldeles utmärkt tema
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP