Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungdomsfoto på Elin - Lilla Björka 19 juli 2016


Elin Wägner - fredsaktivist, miljödebattör . . .


Rösten av Elin
hör jag på Lilla Björka
den talar om fred
om vårt liv i samklang med
allt levande på jorden




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-08-04 14:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Joo sådana människor kan man aldrig få för mycket av. Finns det sådana idag? Vilka kommer man att minnas som fredsaktivister? Själv är jag väldigt förtjust i Jan Eliasson som varit/är aktiv i FN.
2016-09-01

  anits VIP
Fint skrivet om en fantastisk kvinna!
2016-08-20

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2016-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas att rösten fortsätter att ljuda...
2016-08-06

  Chawa VIP
En viktig röst - må vi alla ta lärdom. Tack för hedrande och stilfull tanka kring denna framsynta kvinna!
2016-08-05

  Bo Himmelsbåge
Fin hyllning till denna fantastiska kvinnokämpe för en bättre värld...!
Då och då är hon fortfarande i våra tankar!
Tack!
2016-08-05

  Marita Ohlquist VIP
En underbar kvinna som gjorde sin röst hörd, och som fortfarande hörs för de som vill lyssna!
2016-08-05

  Ingrid Trolle
En fin påminnelse om
denna fantastiska kvinna
2016-08-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja duktig
kunnig före
sin tid!
2016-08-04

  ULJO
Fint skrivet till denna fantastiska kvinna
2016-08-04

    ej medlem längre
Hon var tidig med att debattera dessa frågor.
Fint skrivet om denna fina författarinna!
2016-08-04

  aol
Hon var en stor skaldinna
2016-08-04

  Monika A Mirsch VIP
Ja, vad vore mera väsentligt än freden, den världsomspännande freden och alla de som arbetar för solidaritet! Tack Eva för din inspiration!
2016-08-04

    jaybird
Bilder och tankar som överlevt tid och inte plockats ned. Respekt.
Vem övertar stafettpinnen i en oprövad digital framtid?
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP