Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt



Kattens samvete
fritt från skuld

Med självklar blick
passerar hon över vägen
genar ut över fälten
försvinner
till nya äventyr

Återkommer sent under natten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-10 13:03



Bookmark and Share


  stella
Så skönt att ha kattens fria samvete. Befriande bild!
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP