Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läste en dikt inte en jävel förstod den.

Läste en dikt inte en jävel förstod den.


"Det var en poet ifrån Boden
som skrev ett poem om kommoden
både känsligt och kvickt
Och han läste sin dikt
- men inte en jävel förstod den"

Det var en poet...

Tänk vad livet har mycket att erbjuda
tänk på det var dag och inga sura miner var glad

Det var poet...

SOLO


En konsumföreståndare i Fredrika
han bjöd alla sina kunder på fika.
Och för att hålla dom kvar
han bjöd på två koppar var

Det var en poet...

Tänk vad livet...


5-8-2016

Bo Brapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-08-05 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj