Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅNGA KÄRLEKEN-CARPE AMOR

FÅNGA KÄRLEKEN

Den dag vi fick,den dag som gick
var något gott utav det mesta
den dag vi fick den dag som gick
kanske blir som de allra flesta

Den dag vi fick den dag som gick
tändes känslan uti mitt hjärta
den dag vi fick den dag som gick
var precis inte någon smärta

Fånga kärleken, fånga kärleken för den
bara flyger omkring
fånga kärleken, fånga kärleken
Tänk att det är och förbli sköna ting


Den dag vi fick,den dag som gick
var något gott utav det mestas
den dag vi fick den dag som gick
kanske blir som de allra flesta

SOLO Muntrumpet


Den dag vi fick den dag som gick
tändes känslan uti mitt hjärta
den dag vi fick den dag som gick
var precis iutan någon smärta


Fånga kärleken, fånga kärleken för den
bara flyger omkring
fånga kärleken, fånga kärleken
Tänk att det är allt och förbli sköna ting

7-8-2016
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-08-07 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj