Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara sista dansen för mig-Vila i Frid,Svenne

Svenne du är nu borta vår fantastiska sångare.
Jag vill hylla dig med denna sång. vi spelade så många år tillsammans.
En bättre röst får man leta efter. Vila i frid: Svenne.


Jag förstår att du bara vill låtsas
som om du inte har sett mej här.
Jag kan se hur du dansar med alla killar
för att bli populär.
Jag får väl sitta här i min vrå
och se på hur du roar dej!
Men spara sista dansen för mej!

Titta hit! Jag är nöjd om du bara sänder
ett leende åt mitt håll!
Kära du! I min askungesaga har jag alltid
en omvänd roll.
Men innan klockan hunnit slå tolv
så kan du väl förbarma dej!
Och spara sista dansen för mej.

Men det stiger nog en dag från skyn
någon vänlig sagofé‚
som kan trolla med din usla syn
och lära dej att se.

Men till dess får du dansa med alla killarna
det gör inget alls!
Fantasin gör att ändå bara min arm
är vilande runt din hals.
Jag skulle bli så lycklig i kväll
om du ville bestämma dej
att spara sista dansen för mej

SOLO

Jag skulle bli så lycklig i kväll
om du ville bestämma dej
att spara sista dansen för mej

Bo Grapenskog

7-8-20016




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 2219 gånger
Publicerad 2016-08-07 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj