Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arlanda Airport


jag ser från fönstret
hur de första höstlöven
går in för landning




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-08 22:27



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Härlig höstig haiku! :)
2016-08-08

    ej medlem längre
fyndigt fyndigt, fina fisken, fina lövet..
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP