Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i

in i ditt skimmer 

kommer jag,

när stillheten är som störst

när världen är som vackrast 

spinner vi trådar av vår lust

 

in i ett andetag talar årsringar av trä

en lampa i dunkel sjö syns lysande  i relä

till stilla vågor lugnar vi oss alla land

Ett famntag bort är vår lyckas strand

 

allt är så så ljust häruppe

ur alla knoppar vid syn det bryter ut

en kaotisk vacker stillsam vår

vi svävar, må det aldrig ta slut

 

Ett hav av glädje böjande vågar

Magnolia ler fram sin tid som undrande går

Beundrande han älskar kring lustfyllda ymniga ramar

Stramar om kring lövet hon har som aldrig förstår

 

 

Eros & Canovas Psyche lever sig ut och fri

ett liv att stillsamt inbringa alla känslor inuti

Hjärtat skall så alltid belysa, tron på kärleksmagin

trots en kammare evigt bruten med livet i periferin

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-27 09:03



Bookmark and Share


    nånja
En lampa i dunkel sjö syns lysande i relä

Gillar den
2016-10-13

  Densen VIP
Wov! I like??som en säga??
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP