Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av ung man som funderar på döden, livets existens samt en nyfiken förväntan på livets innehåll


Den Döde

Bäcken brusade genom mörkret så som natten susar över bäcken.
Allt var öde hemma hos den döde men så kom den döve för att hämta den döde
vinden började att vina lika fort som den sina.
Gräset var daggvått där den döve gick, han tog då den döde kastade ut honom i de
daggvåta där han gått.



faimson




Fri vers av faimson
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-09 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

faimson
faimson

Senast publicerade
Tomglas
Succubus
Den Döde
* Se alla