Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vad du smakar?

Du smakar sex, viskade du och fnittrade tills du kippade efter luft




Fri vers (Fri form) av Nora Lundberg
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-09 22:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar, så ock du.
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg