Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äktheten?

du har sagt vad du har sagt
du har gjort vad du har gjort
men en sak vet jag så för säkert
att du inte säger han va du sa mig

att du hade sparat dig till din äkta...




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 201 gånger
Publicerad 2016-08-10 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS